Termeni si conditii de utilizare

suna-ne (9:00-19:00)    
0733-23-33-23    
scrie-ne pe mail
contact(la)tshirts.roTshirts.ro este proprietatea societatii comerciale ARHEXIM s.r.l., denumita in continuare ARHEXIM.

Utilizarea site-ului Tshirts.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare. Acesti termeni si conditii reprezinta un contract legal intre utilizator si ARHEXIM, de aceea se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare. Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul Tshirts.ro implica in mod automat acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de ARHEXIM, implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

[ Comunicari electronice ]
Utilizarea site-ului Tshirts.ro (vizitare, cumparare de produse sau trimitere de e-mailuri) implica acceptarea comunicarii in mod electronic. Utilizatorul consimte sa primeasca comunicari pe cale electronica, fie prin e-mail, fie prin afisare pe site-ul Tshirts.ro. Utilizatorul este de acord cu faptul ca toate comunicarile electronice satisfac aceleasi cerinte legale ca si comunicarile in scris.

[ Politica de confidentialitate ]
Tshirts.ro duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.
Tshirts.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii). Tshirts.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice) si nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

[ Copyright ]
Tot continutul site-ului Tshirts.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea ARHEXIM si/sau a asociatilor, partenerilor si/sau furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor.

Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe Tshirts.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin Tshirts.ro sau ARHEXIM, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze Tshirts.ro sau ARHEXIM.

[ Legaturi ]
Vizitarea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe Tshirts.ro se face doar pe riscul utilizatorului, care va fi singurul responsabil de luarea masurilor ce se impun pentru evitarea virusilor sau a altor elemente distructive.

Posibilitatea de conectare si vizitare a altor site-uri, folosind site-ul Tshirts.ro, nu implica faptul ca societatea ARHEXIM este asociata sau afiliata, sau ca raspunde in vreun fel pentru materialele puse la dispozitie in orice mod pe aceste site-uri.

ARHEXIM nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Tshirts.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

[ Accesul la site ]
ARHEXIM garanteaza utilizatorului accesul limitat, in scop personal pe site-ul Tshirts.ro si nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul in scris al ARHEXIM.

De asemenea, este interzisa folosirea link-urilor catre Tshirts.ro prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet.

[ Descrierea produselor ]
Tshirts.ro si ARHEXIM incearca sa pastreze acuratetea informatiilor. Totusi, ARHEXIM nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este exact, complet, actualizat sau lipsit de erori si nu poate fi facuta responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

[ Limitari ale responsabilitatii ]
Site-ul www.tshirts.ro si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile", fara nici o garantie.

Societatea ARHEXIM nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea sau functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site, precum si folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres cu faptul ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

ARHEXIM nu va fi facuta responsabila pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale. Utilizatorul are la cunostinta in momentul cumpararii unui tricou informatiile oferite de ARHEXIM despre calitatea tricourilor (marci de import, bumbac 100%, grosime 160 g/mp) precum si despre tehnologia folosita pentru imprimare (termotransfer printat, cu o rezistenta in timp a imprimeului de 5-10 spalari cu respectarea instructiunilor de folosire). Avand in vedere numarul mare de modele (peste 350) expuse pe site, ARHEXIM nu poate avea stocuri pentru fiecare model / marime in parte, de aceea orice comanda va fi realizata in regim de tricou personalizat, atat pentru modelele expuse cat si pentru cele cu poza clientului.

In cazul comenzilor platite prin SMS si/sau CARD, ARHEXIM nu incaseaza direct de la clientul final contravaloarea produselor comercialziate pe site-ul Tshirts.ro, ci printr-o relatie intermediata cu operatorii de telefonie mobila sau operatorii de plati prin card. Ca urmare, ARHEXIM nu va fi facuta responsabila de eventualele probleme aparute in sistemele de plata electronica. Toate aceste probleme se vor rezolva contactand operatorul de plati electronice. Atentie! De asemenea, in cazul comenzilor prin SMS, nu sunt acceptate si nu vor fi procesate mai mult de 3 comenzi (3 tricouri) de pe acelasi numar de telefon, acelasi nume sau aceeasi adresa, in decursul aceleiasi luni calendaristice.

ARHEXIM nu livreaza direct catre clientii finali produsele comandate de acestia pe site-ul Tshirts.ro, ci folosind servicii de mesagerie al Postei Romane sau de curierat rapid. Ca urmare, ARHEXIM nu va fi facuta responsabila pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune legate de eventuale intarzieri ale livrarii (peste termenul celor 48 ore anuntate de Posta Romana) sau deteriorari ale produselor (aparute strict in urma procesului de livrare prin Posta).

Politica de returnare a produselor ofera clientului un termen de 10 zile lucratoare de la primirea comenzii, in care poate solicita returnarea, sub incidenta achitarii contravalorii transportului si prezentarii produselor in starea originala (nepurtate) si in ambalajul original. Orice problema de acest tip implica anuntarea prealabila in scris a deciziei de a returna produsele, facuta in termen de maxim 24 de ore de la data primirii acestora, la adresa noastra de contact. Ne obligam ca daca toate aceste conditii sunt indeplinite, sa inlocuim sau sa restituim integral costul produselor, in urma primirii produselor returnate la sediul ARHEXIM, in termen de maxim 20 zile lucratoare.

ARHEXIM nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mailurile expediate de Tshirts.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

[ Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii ]
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul Tshirts.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea ARHEXIM.

[ Modificari ]
ARHEXIM isi rezerva dreptul, la discretia sa, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului Tshirts.ro, politica, conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Utilizatorul Tshirts.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre ARHEXIM, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.


copyright© Tshirts.ro 3.0 by HTD  |  Termeni si conditii  |  Protectia consumatorilor ANPC  |  Tricouri Facebook  |  Contact