Comanda online tricouri funny pe site-ul tshirts.ro

suna-ne (10:00-18:00)    
0374-990-991    
scrie-ne pe mail
contact(la)tshirts.ro Despre Tshirts.ro

 Calitatea produselor

 Masuri

 Spalare si calcare


Despre tricourile noastre

Site-ul Tshirts.ro comercializeaza tricouri sub brand-ul prorpiu HugeW3AR, aflat pe piata din Romania incepand din anul 2004.

Tricourile disponibile pe acest site sunt imprimate folosindu-se tehnologii moderne si modele amuzante si dinamice, elemente care au consacrat brand-ul pe piata. De asemenea, calitatea produselor este un atu de incontestat care garanteaza bunul comportament in timp.

Pentru moment, produsele noastre sunt comercializate exclusiv pe Internet, prin intermediul acestui site. Cu ocazia targurilor de confectii din tara suntem prezenti anual la Neptun, Iasi, Brasov, Cluj precum si in celelalte expozitii de specialitate. In curand se preconizeaza deschiderea primului magazin HugeW3AR, in Bucuresti.


Calitatea produselor

Tricourile sunt de import, fabricate din bumbac 100% cu grosimea de 145 - 160 g/mp, de consacratul producator Fruit of the Loom, fiind imprimate utilizand tehnologii digital printing si laser printing, cu rezolutii de pana la 1200 dpi. In urma printului DTG, imprimeul este fixat definitiv pe tricou prin termotransfer la temperatura si presiune mare, astfel rezistenta in timp a imprimeului apropiandu-se de cea a unui tricou imprimat din fabrica in serie mare, cu conditia ca tricoul sa fie intretinut conform instructiunilor de folosire.

Orice model de pe site poate fi imprimat pe tricouri albe, negre si rosii, sau, la comanda, pe tricouri de orice alta culoare (exceptie fac cazurile in care cromatica tricoului ar coincide cu culorile imprimeului).

Pentru intrebari sau nelamuriri, operatorii nostri va stau la dispozitie! Contacteaza-ne la tel. [ 0374-990-991 ] sau prin email [ ] si vei primi raspuns in cel mai scurt timp!Produse de calitate, marca Tshirts.ro


Oferta noastra cuprinde o varitate de modele si culori de tricouri si bluze, create special pentru dvs.


Puneti-ne la incercare! Hainele noastre au personalitate, fiind realizate pentru toate gusturile si exigentele!

Masuri

Din pacate, nu exista niste standarde si specificatii industriale unitare pentru toate produsele de imbracaminte. Cu toate acestea, puteti sa va orientati in evaluarea corecta a dimensiunilor articolelor de imbracaminte disponibile pe site-ul tshirts.ro folosind atat valorile in centimetri cat si corespondentele in sistemul clasic de masuratori.

In acest scop am structurat respectivele valori in tabelul de mai jos:
Marime tricou Latime (l) Lungime (L) Inaltime
 Tricouri tip Tshirt clasic unisex (orice culoare)
S 51 cm 65 cm 160-170 cm
M 55 cm 69 cm 165-175 cm
L 57 cm 72 cm 170-185 cm
XL 59 cm 73 cm 180-195 cm
XXL 61,5 cm 76 cm peste 190 cm
 Tricouri de dama (orice culoare)
S 40 cm 60 cm sub 160 cm
M 44 cm 63 cm 160-170 cm
L 48 cm 66 cm peste 170 cm
Nota: La spalare, tricourile pot intra la apa cu pana la jumatate de masura!


Spalare si calcare

Toate articolele de imbracaminte cu modele imprimate este recomandat sa fie spalate manual, intoarse pe dos, in apa calduta (maxim 35 grade), fara inalbitor. Aceasta metoda asigura cea mai buna rezistenta in timp a imprimeului si a culorilor acestuia.

ATENTIE! Nu calcati direct pe fata articolul de imbracaminte imprimat!

Daca este necesar, folositi masina de spalat doar pe programele usoare, la temperaturi scazute. Nu apelati la curatatorii chimice! Puneti tricoul la uscat, apoi, in cazul in care trebuie calcat, intorceti-l pe dos (nu aplicati niciodata fierul pe fata cu imaginea imprimata)!


copyright© Tshirts.ro 3.0 by HTD  |  Termeni si conditii  |  Protectia consumatorilor ANPC  |  Tricouri Facebook  |  Contact