Comanda online tricouri funny pe site-ul tshirts.ro

sună-ne (10:00-18:00)

0374-990-991

scrie-ne pe mail

Despre tricourile noastre

Site-ul Tshirts.ro comercializeaza tricouri sub brand-ul prorpiu HugeW3AR, aflat pe piata din Romania incepand din anul 2004.

Tricourile disponibile pe acest site sunt imprimate folosindu-se tehnologii moderne si modele amuzante si dinamice, elemente care au consacrat brand-ul pe piata. De asemenea, calitatea produselor este un atu de incontestat care garanteaza bunul comportament in timp.

Pentru moment, produsele noastre sunt comercializate exclusiv pe Internet, prin intermediul acestui site. Cu ocazia targurilor de confectii din tara suntem prezenti anual la Neptun, Iasi, Brasov, Cluj precum si in celelalte expozitii de specialitate. In curand se preconizeaza deschiderea primului magazin HugeW3AR, in Bucuresti.

Produse de calitate
Produse de calitate, marca Tshirts.ro
Tricouri și bluze
Oferta noastra cuprinde o varitate de modele și culori de tricouri și bluze, create special pentru Dvs.
Tricouri cu personalitate
Puneți-ne la încercare! Hainele noastre au personalitate, fiind realizate pentru toate gusturile și exigențele!

Calitatea produselor

Tricourile sunt de import, fabricate din bumbac 100% cu grosimea de 145 - 160 g/mp, de consacratul producator Fruit of the Loom, fiind imprimate utilizand tehnologii digital printing si laser printing, cu rezolutii de pana la 1200 dpi. In urma printului DTG, imprimeul este fixat definitiv pe tricou prin termotransfer la temperatura si presiune mare, astfel rezistenta in timp a imprimeului apropiandu-se de cea a unui tricou imprimat din fabrica in serie mare, cu conditia ca tricoul sa fie intretinut conform instructiunilor de folosire.

Orice model de pe site poate fi imprimat pe tricouri albe, negre si rosii, sau, la comanda, pe tricouri de orice alta culoare (exceptie fac cazurile in care cromatica tricoului ar coincide cu culorile imprimeului).

Pentru intrebari sau nelamuriri, operatorii nostri va stau la dispozitie! Contacteaza-ne la tel. [ 0374-990-991 ] sau prin email [ ] si vei primi raspuns in cel mai scurt timp!

Măsuri

Din pacate, nu exista niste standarde si specificatii industriale unitare pentru toate produsele de imbracaminte. Cu toate acestea, puteti sa va orientati in evaluarea corecta a dimensiunilor articolelor de imbracaminte disponibile pe site-ul tshirts.ro folosind atat valorile in centimetri cat si corespondentele in sistemul clasic de masuratori.

In acest scop am structurat respectivele valori in tabelul de mai jos:

Măsuri tricouri

Mărime tricouLățime (l)Lungime (L)Înălțime
Tricouri tip Tshirt clasic unisex (orice culoare)
XS48 cm62.5 cm150-160 cm
S51 cm65 cm160-170 cm
M55 cm69 cm165-175 cm
L57 cm72 cm170-185 cm
XL59 cm73 cm180-195 cm
XXL61.5 cm76 cmpeste 190 cm
Tricouri de damă (orice culoare)
S40 cm60 cmsub 160 cm
M44 cm63 cm160-170 cm
L48 cm66 cmpeste 170 cm

Notă: La spălare, tricourile pot intra la apă cu până la jumătate de măsură!

Spălare și călcare

Toate articolele de imbracaminte cu modele imprimate este recomandat sa fie spalate manual, intoarse pe dos, in apa calduta (maxim 35 grade), fara inalbitor. Aceasta metoda asigura cea mai buna rezistenta in timp a imprimeului si a culorilor acestuia.

ATENȚIE! Nu calcati direct pe fata articolul de imbracaminte imprimat!

Daca este necesar, folositi masina de spalat doar pe programele usoare, la temperaturi scazute. Nu apelati la curatatorii chimice! Puneti tricoul la uscat, apoi, in cazul in care trebuie calcat, intorceti-l pe dos (nu aplicati niciodata fierul pe fata cu imaginea imprimata)!