Plata si livrarea

sună-ne (10:00-18:00)

0374-990-991

scrie-ne pe mail

Lansat în anul 2004, site-ul Tshirts.ro este primul și cel mai mare site de tricouri amuzante / personalizate din Romania. În peste 15 ani de existență am dezvoltat peste 600 de modele proprii, iar pentru calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim ne sunt martori miile de clienți mulțumiți.

Această secțiune oferă toate informațiile necesare despre metodele de plată și livrare. Pentru orice întrebări suplimentare sau nelămuriri nu ezita să ne contactezi folosind datele de contact din partea dreaptă a paginii!

Cum functioneaza magazinul?

Site-ul Tshirts.ro este structurat în două secțiuni:

 • tricouri originale, imprimate cu modelele amuzante dezvoltate de Tshirts.ro
 • tricouri cu poza ta, care pot fi personalizate și imprimate cu modelele trimise de către tine

Magazin - tricouri originale

Modelele de tricouri aflate în magazin sunt structurate în opt categorii, după sfera de interes din care fac parte: Amuzante, Ilegale, Cool design, Party Time, Sex, Calculatorare, Sport și Sigle.

Printr-un click pe orice categorie vei putea accesa tricourile pe care aceasta le cuprinde. Pentru a configura un anume tricou din listă trebuie doar să îl alegi dând click pe butonul DETALII.

Pagina de configurare a tricoului

Fiecare tricou are o pagină de configurare, ce conține poza, detaliul modelului, descrierea, formularul de personalizare a mărimii și culorii, precum și prețul unitar al tricoului respectiv. După ce ai configurat tricoul, trebuie să apesi butonul COMANDĂ ACUM aflat în josul paginii.

Pagina de comandă

Făcând click pe butonul COMANDĂ ACUM din pagina de configurare a unui tricou vei ajunge în pagina de comandă. Aici vei vedea detaliile comenzii (modelul de tricou comandat, mărimea și culoarea alese) precum și costurile produsului și transportului.

Tot aici va trebui să alegi modul de plată și să completezi adresa de livrare (unde vei primi prin curier rapid produsul comandat).

În josul paginii vei găsi butonul TRIMITE COMANDA, pe care îl apeși când ai terminat de completat datele anterioare. În acest moment, comanda ta este înregistrată, iar în cel mai scurt timp un operator te va contacta telefonic în vederea confirmării comenzii!

În maxim 3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, aceasta va fi livrată prin serviciul de coletărie rapidă Sameday.

ATENTIE! Te rugăm să acorzi atenție deosebită câmpurilor din formular, furnizând date valide, conforme cu cele din cartea de identitate a destinatarului (plătitorului), pentru a evita eventuale probleme la primirea coletului.

Cum se face plata?

Tshirts.ro acceptă 3 sisteme de plată: plata numerar la sediu (în București), plata prin card și plata ramburs (în toată țara).

Plata prin card

 • sunt acceptate toate cardurile de credit sau debit Visa/ Visa Electron, Mastercard/Maestro.
 • tranzacțiile sunt sigure, datele fiind procesate securizat prin utilizarea certificatelor de ultimă generație SSL Extended Validation pe 256 bits si se desfășoară prin Plationline.ro
 • sistemul PlatiOnline.ro de gestiune a comenzilor și tranzacțiilor electronice efectuate prin carduri bancare utilizează de asemenea standardul 3D Secure
 • pe extrasul de cont de la banca va apărea OnlinePay

Plata ramburs

 • plata este făcută numerar, direct la livrarea coletului
 • cheltuielile de transport sunt incluse în suma ce se platește curierului la livrarea coletului
 • livrarea se poate face la orice adresă cu condiția ca plătitorul să recepționeze comanda

Când se livrează produsele?

Livrarea se face doar pe teritoriul României, fiind folosite serviciile de curierat rapid Sameday.

Expedierea fiind făcută prin curier rapid, curierul poate asigura transportul la orice adresă dorită de destinatar, la plata prin card adresa de livrare nefiind obligatoriu să coincidă cu adresa de plată.

Termenul de livrare este de maxim 3 zile lucrătoare de la data expedierii coletului.

Confidentialitatea datelor

Tshirts.ro duce o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clientilor.

Tshirts.ro se angajază să nu transmită datele personale ale clienților către terți și să le folosească numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii).

Tshirts.ro nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site.

Atenție!

 • Pentru a comanda unul dintre produsele din oferta noastră, aveți de asemenea posibilitatea de a ne contacta prin e-mail la adresa , unde unul dintre operatorii noștri vă sta la dispoziție pentru informații și detalii.
 • Pentru moment nu onorăm decât comenzile efectuate de pe teritoriul României.