Plata si livrarea

suna-ne (10:00-18:00)    
0374-990-991    
scrie-ne pe mail
contact(la)tshirts.ro


Lansat in anul 2004, site-ul Tshirts.ro este primul si cel mai mare site de tricouri amuzante / personalizate din Romania. In peste 10 ani de existenta am dezvoltat peste 300 de modele proprii, iar pentru calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim ne sunt martori miile de clienti multumiti.

 Cum functioneaza magazinul?

 Cum se face plata?

 Cand se livreaza produsul?

 Confidentialitatea datelor

Aceasta sectiune ofera toate informatiile necesare despre metodele de plata si livrare. Pentru orice intrebari suplimentare sau nelamuriri nu ezita sa ne contactezi folosind datele de contact din partea dreapta a paginii!


Cum functioneaza magazinul?

Site-ul Tshirts.ro este structurat in doua sectiuni:
 • tricouri originale, imprimate cu modelele amuzante dezvoltate de Tshirts.ro
 • tricouri cu poza ta, care pot fi personalizate si imprimate cu modelele trimise de catre tine

Magazin - tricouri originale


Modelele de tricouri aflate in magazin sunt structurate in opt categorii, dupa sfera de interes din care fac parte: Amuzante, Ilegale, Cool design, Party Time, Sex, Calculatorare, Sport si Sigle.
Printr-un click pe orice categorie vei putea accesa tricourile pe care aceasta le cuprinde. Pentru a configura un anume tricou din lista trebuie doar sa il alegi dand click pe butonul DETALII.

Pagina de configurare a tricoului


Fiecare tricou are o pagina de configurare, ce contine poza, detaliul modelului, descrierea, formularul de personalizare a marimii si culorii, precum si pretul unitar al tricoului respectiv. Dupa ce ai configurat tricoul, trebuie sa apesi butonul COMANDA ACUM aflat in josul paginii.

Pagina de comanda


Facand click pe butonul COMANDA ACUM din pagina de configurare a unui tricou vei ajunge in pagina de comanda. Aici vei vedea detaliile comenzii (modelul de tricou comandat, marimea si culoarea alese) precum si costurile prodsului si transportului.

Tot aici va trebui sa alegi modul de plata si sa completezi adresa de livrare (unde vei primi prin curier rapid produsul comandat)

In josul paginii vei gasi butonul TRIMITE COMANDA, pe care il apesi cand ai terminat de completat datele anterioare. In acest moment, comanda ta este inregistrata, iar in cel mai scurt timp un operator te va contacta telefonic in vederea confirmarii comenzii!

In maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, aceasta va fi livrata prin serviciul de coletarie rapida Cargus.

ATENTIE! Te rugam sa acorzi atentie deosebita campurilor din formular, furnizand date valide, conforme cu cele din buletinul destinatarului (platiotorului), pentru a evita eventuale probleme la primirea coletului.


Cum se face plata?

Tshirts.ro accepta 3 sisteme de plata: plata numerar la sediu (in Bucuresti), plata prin card si plata ramburs (in toata tara).

P L A T A   P R I N   C A R D :
 • sunt acceptate toate cardurile de credit sau debit Visa/ Visa Electron, Mastercard/Maestro.
 • tranzactiile sunt sigure, datele fiind procesate securizat prin utilizarea certificatelor de ultima generatie SSL Extended Validation pe 256 bits si se desfasoara prin www.Plationline.ro
 • sistemul PlatiOnline.ro de gestiune a comenzilor si tranzactiilor electronice efectuate prin carduri bancare utilizeaza de asemenea standardul 3D Secure
 • pe extrasul de cont de la banca va aparea OnlinePay
Pentru plata prin card, la rezumatul facturii apare evidentiat separat si costul transportului. Aceasta valoare este fixa, iar expedierea se face prin curier rapid Cargus.

P L A T A   R A M B U R S :
 • plata este facuta numerar, direct la livrarea coletului
 • cheltuielile de transport sunt incluse in suma ce se plateste curierului la livrarea coletului
 • livrarea se poate face la orice adresa cu conditia ca platitorul sa receptioneze comanda
Pentru plata prin card, la rezumatul facturii apare evidentiat separat si costul transportului. Aceasta valoare este fixa, iar expedierea se face prin Curier rapid Cargus.


Cand se livreaza produsele?

Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei, fiind folosite serviciile de curierat rapid Cargus.

Expedierea fiind facuta prin curier rapid, curierul poate asigura transportul la orice adresa dorita de destinatar, la plata prin card adresa de livrare nefiind obligatoriu sa coincida cu adresa de plata.

Termenul de livrare este de maxim 3 zile lucratoare de la data expedierii coletului.


Confidentialitatea datelor

Tshirts.ro duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.
Tshirts.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii). Tshirts.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

ATENTIE!


 • Pentru a comanda unul dintre produsele din oferta noastra, aveti de asemenea posibilitatea de a ne contacta prin e-mail la adresa contact(la)tshirts(punct)ro, unde unul dintre operatorii nostri va sta la dispozitie pentru informatii si detalii.
 • Pentru moment nu onoram decat comenzile efectuate de pe teritoriul Romaniei.

copyright© Tshirts.ro 3.0 by HTD  |  Termeni si conditii  |  Protectia consumatorilor ANPC  |  Tricouri Facebook  |  Contact